divendres, 16 de maig del 2014

Kareleh piazh

Kareleh piazh
Calabaza amarga concebollas



Ingredientes:

  • Calabaza amarga 120gr.
  • Cebolla 500gr.
  • Tomate 50gr.
  • Ajo 15gr.
  • Jengibre 15gr.
  • Aceite de oliva 100ml.
  • Chili (a gusto) 10gr.

Carbassa amb sal
Procedimiento:

  1. Dejar un rato a calabaza con sal para quitar la amargor.
  2. Dorar la cebolla y la calabaza por separado.
  3. En un recipiente poner tomate ajo, jengibre aceite y la cebolla .
  4. Cuando se quézca añadir la calabaza.
  5. En unos cinco minutos estará listo.

couent la carbassa amarga























Ingredients:
  • Carbassa amarga 120gr.
  • Ceba 500gr.
  • Tomàquet 50gr.
  • All 15 gr.
  • Gingebre 15gr.
  • Chili, segons al gust.
  • Oli d'oliva 100ml.
Procediment:

  1. Carbassa amarga amb ceba/kareleh piazh
    Posar sal a la carbassa y deixar reposar (si es vol treure l'amargor.).
  2. Daurar les cebes i la carbassa per separat.
  3. Posar en un altre recipient al tomàquet, ceba daurada, gingebre, all, i l'oli.
  4. Quan es cogui s'afageix la carbassa amarga.
  5. I en cinc minuts estarà llest.

Alimentos
Gramos
Kcal
Proteinas
Glúcidos
Acidos grassos
Fibra
Calabaza amarga
120
220,28

0,16

0,16
Cebolla
500
139,8
4
34
0,5
9
Tomate
50
48,88
2,2
9,8
0,45
1,53
jigebra
15
5,46
0,12
1,14
0,05
0,13
ajo
15
10,66
0,07
2,2
0,03
,14

Aceite de oliva
100
884

100


Total

1309,08
6,39
147,3
1,03
10,82
tabla 1 composición del kareleeh piazh


* La composición de estos alimentos estan extraídos de la base de datos:
http://www.foodcomp.dk/ 
**La comida pakistaní se le añade muchos tipos de especies y picante. No lo describo ya que las cantidades varían dependiendo del gusto, de cada individuo.

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