Kareleh piazh
Calabaza amarga
concebollas
Ingredientes:
- Calabaza amarga 120gr.
- Cebolla 500gr.
- Tomate 50gr.
- Ajo 15gr.
- Jengibre 15gr.
- Aceite de oliva 100ml.
- Chili (a gusto) 10gr.
Carbassa amb sal |
Procedimiento:
- Dejar un rato a calabaza con sal para quitar la amargor.
- Dorar la cebolla y la calabaza por separado.
- En un recipiente poner tomate ajo, jengibre aceite y la cebolla .
- Cuando se quézca añadir la calabaza.
- En unos cinco minutos estará listo.
couent la carbassa amarga |
Ingredients:
- Carbassa amarga 120gr.
- Ceba 500gr.
- Tomàquet 50gr.
- All 15 gr.
- Gingebre 15gr.
- Chili, segons al gust.
- Oli d'oliva 100ml.
Procediment:
Carbassa amarga amb ceba/kareleh piazh Posar sal a la carbassa y deixar reposar (si es vol treure l'amargor.).- Daurar les cebes i la carbassa per separat.
- Posar en un altre recipient al tomàquet, ceba daurada, gingebre, all, i l'oli.
- Quan es cogui s'afageix la carbassa amarga.
- I en cinc minuts estarà llest.
Alimentos
|
Gramos
|
Kcal
|
Proteinas
|
Glúcidos
|
Acidos
grassos
|
Fibra
|
Calabaza
amarga
|
120
|
220,28
|
0,16
|
0,16
|
||
Cebolla
|
500
|
139,8
|
4
|
34
|
0,5
|
9
|
Tomate
|
50
|
48,88
|
2,2
|
9,8
|
0,45
|
1,53
|
jigebra
|
15
|
5,46
|
0,12
|
1,14
|
0,05
|
0,13
|
ajo
|
15
|
10,66
|
0,07
|
2,2
|
0,03
|
,14
|
Aceite
de oliva
|
100
|
884
|
100
|
|||
Total
|
1309,08
|
6,39
|
147,3
|
1,03
|
10,82
|
* La composición de estos alimentos estan extraídos de la base de datos:
http://www.foodcomp.dk/
**La comida pakistaní se le añade muchos tipos de especies y picante. No lo describo ya que las cantidades varían dependiendo del gusto, de cada individuo.
**La comida pakistaní se le añade muchos tipos de especies y picante. No lo describo ya que las cantidades varían dependiendo del gusto, de cada individuo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada