divendres, 23 de maig del 2014

bindeh piazh

Bindeh piazh
Calabaza dulze con cebolla




Ingredientes:
bindeh piazh

  • Calabaza amarga 100gr.
  • Cebolla 400gr.
  • Tomate 50gr.
  • Ajo 15gr.
  • Jengibre 15gr.
  • Aceite de oliva 100ml.
  • Chili (a gusto) 10gr.



Procedimiento:

  1. Dejar un rato a calabaza con sal para quitar la amargor.
  2. Dorar la cebolla y la calabaza por separado.
  3. En un recipiente poner tomate ajo, jengibre aceite y la cebolla .
  4. Cuando se quézca añadir la calabaza.
  5. En unos cinco minutos estará listo.
calabaza dulce

















Ingredients:
  • Carbassa dolça 100gr.
  • Ceba 400gr.
  • Tomàquet 50gr.
  • All 15 gr.
  • Gingebre 15gr.
  • Chili, segons al gust.
  • Oli d'oliva 100ml.


carbassa dolça 
Procediment:

  1. Posar sal a la carbassa y deixar reposar (si es vol treure l'amargor.).
  2. Daurar les cebes i la carbassa per separat.
  3. Posar en un altre recipient al tomàquet, ceba daurada, gingebre, all, i l'oli.
  4. Quan es cogui s'afageix la carbassa amarga.
  5. I en cinc minuts estarà llest.









Alimentos
Gramos
Kcal
Proteinas
Glúcidos
Acidos grassos
Fibra
Calabaza dolça
100
200,28

0,16

0,16
Cebolla
400
109,8
3,75
32
0,48
8
Tomate
50
48,88
2,2
9,8
0,45
1,53
jengibra
15
5,46
0,12
1,14
0,05
0,13
ajo
15
10,66
0,07
2,2
0,03
,14

Aceite de oliva
100
884

100


Total

1259,08
6,14
145,3
1,01
9,82


 * La composición de estos alimentos estan extraídos de la base de datos:
        http://www.foodcomp.dk 

**La comida pakistaní se le añade muchos tipos de especies y picante. No lo describo ya que las cantidades varían dependiendo del gusto, de cada individuo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada