Haleem de pollo
Ingredientes
- Pechuga de pollo 1kg.
- Harina 100 gr.
- Chana dal 50gr.
- Arroz 30gr.
- Moon daal 30gr.
- Mash daal 30gr
- Onion 250gr
- Jengibre 10gr.
- Tomate 100gr.
- Limón 10 gr.
- Aceite de oliva 300gr.
Proceso
- En otro recipiente añadir cebolla, tomate, jengibre, y dejarlo hasta que se doren, después se le introducirá la carne (si queréis añadir el sobre de especies de haleem, para dar le sabor ) y dejar que se cuezca (anadir 400ml de agua ).
- Cuando estos dos esten hechos por separado, lo mezclamos un único recipiente, y lo dejamos a fuego lento durante media hora.
- Pasar la batidora. (no más de dos minutos).
- Dorar la cebolla.
Ingredients:
- Pit de pollastre 1000gr.
- Blat de moro 100gr.
- Arròs 30gr.
- Ceba 250gr.
- Gingebra 10gr.
- Tomàquet 100gr.
- Llimona 10gr.
- Chana dal 50gr.
- Moon dal 30gr.
- Mash dal 30gr.
- Oli d'oliva 300gr.
Procés:
- Fer la salsa amb la ceba, tomàquet, gengibre, i amb oli, fins que es dorin, posteriorment s'afegeix la carn (si es vol es pot posar el sobre d'especies haleem) i ho deixem es coixí (afegir 400ml d'aigua).
- Quan tots dos estiguin a punt, es mesclar en una cassola,, hi es deixarà durant mitjà hora, a foc lent.
- Pasar la liquadora mólt gruixuda.
- Fregir la ceba fins daura-la:
Alimentos
|
Gramos
|
Kcal
|
Proteinas
|
Glúcidos
|
Acidos
grassos
|
Fibra
|
Pechuga
de pollo
|
1000
|
1132
|
2060
|
400
|
3200
|
0
|
Harina
|
100
|
365,2
|
6,8
|
78,7
|
2,8
|
3,2
|
Mash
daal
|
30
|
11,76
|
6,6
|
15,36
|
0,06
|
1,96
|
Cebolla
|
250
|
1499,3
|
15
|
97,5
|
120
|
8,5
|
Jengibre
|
10
|
8,2
|
0,18
|
1,78
|
0,08
|
0,2
|
Tomate
|
100
|
97,75
|
4,4
|
19,6
|
0,9
|
3,6
|
Chana
dal
|
50
|
163,2
|
12,7
|
23,7
|
1,85
|
5,6
|
Arroz
|
30
|
1214
|
26
|
26,3
|
4
|
3
|
Moong
daal
|
30
|
70,6
|
5,3
|
13,3
|
0
|
4
|
Limón
|
10
|
3,15
|
0,05
|
0,55
|
0,11
|
0,12
|
Aceite
de oliva
|
300
|
2651,31
|
300
|
|||
Total
|
7213,03
|
2137,03
|
676,79
|
3629,8
|
30,18
|
* La composición de estos alimentos estan extraídos de la base de datos:
http://www.foodcomp.dk
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada