dijous, 15 de maig del 2014

Haleem

Haleem de pollo



Ingredientes

  • Pechuga de pollo 1kg.
  • Harina 100 gr.
  • Chana dal 50gr.
  • Arroz 30gr.
  • Moon daal 30gr.
  • Mash daal 30gr
  • Onion 250gr
  • Jengibre 10gr.
  • Tomate 100gr.
  • Limón 10 gr.
  • Aceite de oliva 300gr.

Proceso

  1. Dejar en remojo para un par de horas las legumbres, el arroz y los cereales. Posteriormente hervirlo..
  2. En otro recipiente añadir cebolla, tomate, jengibre, y dejarlo hasta que se doren, después se le introducirá la carne (si queréis añadir el sobre de especies de haleem, para dar le sabor ) y dejar que se cuezca (anadir 400ml de agua ).
  3. Cuando estos dos esten hechos por separado, lo mezclamos un único recipiente, y lo dejamos a fuego lento durante media hora.
  4. Pasar la batidora. (no más de dos minutos).
  5. Dorar la cebolla.


Ingredients:

  • Pit de pollastre 1000gr.
  • Blat de moro 100gr.
  • Arròs 30gr.
  • Ceba 250gr.
  • Gingebra 10gr.
  • Tomàquet 100gr.
  • Llimona 10gr.
  • Chana dal 50gr.
  • Moon dal 30gr.
  • Mash dal 30gr.
  • Oli d'oliva 300gr.



Procés:

  1. Deixar en remull durant un parell d'hores les llegums, l'àrros, hi als cereals, després bullir-ho.
  2. Fer la salsa amb la ceba, tomàquet, gengibre, i amb oli, fins que es dorin, posteriorment s'afegeix la carn (si es vol es pot posar el sobre d'especies haleem) i ho deixem es coixí (afegir 400ml d'aigua).
  3. Quan tots dos estiguin a punt, es mesclar en una cassola,, hi es deixarà durant mitjà hora, a foc lent.
  4. Pasar la liquadora mólt gruixuda.
  5. Fregir la ceba fins daura-la:




Alimentos
Gramos
Kcal
Proteinas
Glúcidos
Acidos grassos
Fibra
Pechuga de pollo
1000
1132
2060
400
3200
0
Harina
100
365,2
6,8
78,7
2,8
3,2
Mash daal
30
11,76
6,6
15,36
0,06
1,96
Cebolla
250
1499,3
15
97,5
120
8,5
Jengibre
10
8,2
0,18
1,78
0,08
0,2
Tomate
100
97,75
4,4
19,6
0,9
3,6
Chana dal
50
163,2
12,7
23,7
1,85
5,6
Arroz
30
1214
26
26,3
4
3
Moong daal
30
70,6
5,3
13,3
0
4
Limón
10

3,15
0,05
0,55
0,11
0,12
Aceite de oliva
300
2651,31


300

Total

7213,03
2137,03
676,79
3629,8
30,18




* La composición de estos alimentos estan extraídos de la base de datos:
        http://www.foodcomp.dk 
**La comida pakistaní se le añade muchos tipos de especies y picante. No lo describo ya que las cantidades varían dependiendo del gusto, de cada individuo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada