dissabte, 25 d’octubre del 2014

Aluh gosht (Patatas con ternera)


Aluh gosht (Patatas con ternera)







Ingredientes



  • Ternera 250gr
  • Patatas 100gr.
  • Cebolla 50gr.
  • Tomate 50gr.
  • Ajo 20gr.
  • Perejil 20gr.
  • Jengibre 20gr.
  • Aceite de oliva 25gr.





Procedimiento



  1. Hacer el sofrito con la cebolla, tomate, ajo y jengibre.
  2. Cocer la ternera y las patatas.
  3. Poner el perejil.



Vedella amb patates

Ingredients.



  • Vedella 250gr.
  • Patates 100gr.
  • All 20gr.
  • Ceba 50gr
  • Tomàquet 50gr.
  • Julivert 20gr.
  • Gingebre 20gr.
  • Oli d'oliva 25gr.







Procediment



  1. Fer el sofregit amb la ceba, tomàquet, all i gingebre.
  2. Coure la vedella hi les patates.
  3. Posar al julivert.









Alimentos
Gramos
Kcal
Proteinas
Glúcidos
Acidos grassos
Fibra
Ternera
250
386,58
52,75
0
0
0
Patatas
100
337
10,9
77,7
1,1
14,9
Tomate
50
48,88
2,2
9,8
0,45
1,53
Cebolla
50
27,96
0,8
6,8
0,1
1,8
Ajo
15
10,66
0,07
2,2
0,03
0,14

Perejil
20
9,84
0,6
0,16
0,24
0,82
jengibre
15
5,46
0,12
1,14
0,05
0,13
Aceite de oliva
25
224,75
0,25
0
24,98
0
Total

1037,15
67,29
94,4
46,4
17,52

Tabla 1: composición de ternera y patatas




* La composición de estos alimentos estan extraídos de la base de datos:





**La comida pakistaní se le añade muchos tipos de especies y picante. No lo describo ya que las cantidades varían dependiendo del gusto, de cada individuo.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada